Batman ve Şırnak'ta askeri tesise maket uçak ile saldırı girişimi

Batman ve Şırnak'ta askeri tesise maket uçak ile saldırı girişimi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Batman'daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığı ile Şırnak'taki 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığına maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulduğunu duyurdu.

MSB, Batman'daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığı ile Şırnak'taki 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığına maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle: 

Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığımız ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığımıza maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuş, birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada, kentteki bir askeri tesise saat 23.10 sularında 3 maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulduğu bildirildi.

Açıklamada, "Maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zayiat yoktur." ifadelerine yer verildi.  2 gün önce de Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'na saldırı girişimi engellenmişti.

Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada "Batman'da bir askeri tesise saat 23.10 sularında 3 adet maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulmuştur. Maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zayiat yoktur" denildi.

batman-valiligi.png

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar