Basketbol Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı devirdi

Basketbol Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı devirdi
Türkiye Kupası'nda Galatasaray NEF'i 64-49 mağlup eden Fenerbahçe Beko finale yükseldi. Bursa'da oynanan derbi maçta; yapılan kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle tribünler boşaltıldı.

Fenerbahçe, Galatasaray'ı devirdi!

Basketbol erkeklerde Bitci Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Beko, Galatasaray Nef''i 64-49 mağlup etti. Bu skorla Fenerbahçe Beko, turnuvada finale yükseldi.

fbbb.jpg

Bitci Türkiye Kupası Dörtlü Final, Bursa''da Fenerbahçe Beko- Galatasaray Nef karşılaşmasıyla başladı. İki takım taraftarlarının da tribünleri doldurduğu mücadelede gerginlik eksik olmadı.

4. ANONS İSTENDİ

Mücadelenin ilk 15 dakikasında yaşanan olaylar nedeniyle 3 kez anons yapıldı. Devre arasında da birbirlerine giren rakip takım taraftarlarını polis güçlükle ayırdı. İkinci yarıda da gerginliğin devam etmesi sonrası hakemler 4. anonsu istedi ve tribünler boşaltıldı. Bu sırada oyuncular ve hakem yönetimi soyunma odasına gitti.

fenerbahce-galatasaray-macinda-tribunler-14743712-5233-m.jpg

 

NE OLMUŞTU?

Maç öncesi İstanbul''dan Tofaş Spor Salonu''na gelen taraftarlar hemen karşıdaki Podyumpark''ta eğlenmeye gitti. Ancak burada iki takımın taraftarları arasında gerginlik kavgaya dönüştü.

OLAYA KARIŞAN TARAFTARLAR HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Sandalye ve bardakların havada uçtuğu kavgaya Bursa Polisi anında müdahale etti. Kavga büyümeden önlenirken, olaya karışan taraftarlar hakkında işlem başlatılmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar