Başkent kulislerinden sızdı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu ile ilgili Devlet Bahçeli'den ne istedi?

Başkent kulislerinden sızdı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu ile ilgili Devlet Bahçeli'den ne istedi?
Gazeteci Sabattin Önkibar Youtube kanalında iki önemli kulis bilgilisi aktardı. Önkibar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir istekte bulunduğunu, ayrıca Bakan Soylu'nun da Erdoğan'a bir mesaj gönderdiğini ileri sürdü.

Sedat Peker'in yayınladığı videoların yankıları sürerken, Gazeteci Sabahattin Önkibar'dan gündeme bomba gibi düşen iki iddia geldi. 

Önkibar, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinde Soylu-Peker arasındaki kavganın gündeme geldiğini ve Erdoğan'ın Bahçeli'den Soylu'ya destek vermemesini rica ettiğini aktardı.

Önkibar ayrıca Soylu'nun Erdoğan'a "istifa için hazırım" mesajı gönderdiğini fakat Saray'dan henüz bir yanıt gelmediğini söyledi.

İşte Önkibar'ın Başkent kulislerinden edindiği bilgiler:

BAHÇELİ "EVET" DEMİŞ

"Dikkat ettiyseniz Milliyetçi Hareket Partisi yani Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu'ya destek olmuyor. Oysa hatırlayın Soylu daha önce istifa ettiğinde açık destek olmuşlardı. Peki bu niye mi diye sorarsanız, Tayyip ile Bahçeli görüşmesine bağlayanlar var.İddialara göre Erdoğan ile buluşan Bahçeli, bu konu noktasında ikna edilerek, Soylu'ya destek vermemesi rica edilmiş, Bahçeli de 'Evet' demiş.

"EMREDERLESE İSTİFA ETMEYE HAZIRIM"

Bir diğer kulis fısıltısı ise Süleyman Soylu'nun Erdoğan'a haber göndererek, 'emrederlerse istifa etmeye hazırım' dedidiğidir. Saray bu konuda Soylu'ya bir dönüş yapmamış. Görüldüğü gibi Sedat Peker olayı Süleyman Soylu'ya endekslendi ki bunda Süleyman Soylu'nun büyük hata ve yanlışları var."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar