Başakşehir'de korkunç kaza! 11 yaşındaki kız çocuğu...

Başakşehir'de korkunç kaza!  11 yaşındaki kız çocuğu...
Başakşehir'de hafriyat kamyonun çarptığı motosiklet devrildi. Kazada, motosiklet üzerinde bulunan 11 yaşındaki kız ile ağabeyi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin kaza yerinde kalp masajı yaparak çocuğu hayata döndürdükleri o anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Başakşehir'de korkunç kaza! 11 yaşındaki kız çocuğu...

Kaza, dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi.  Arnavutköy yönünden Sultangazi'ye seyir halinde olan Mesut Ö., yönetimindeki hafriyat kamyonu Başakşehir yakınlarında iddiaya göre, önünde seyir halinde olan Eren Özer (24) yönetimindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına devrilen motosikletin sürücüsü Eren Özer ile arkasında bulunan kız kardeşi Tuana Özer (11) yaralandı.

DİĞER SÜRÜCÜLER YARDIMA KOŞTU 

Yaralı kardeşlerin yardımına diğer sürücüler koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Durumu ağır olan ve kalbi duran 11 yaşındaki Tuana Özer'e, sağlık ekiplerince kaza yerinde kalp masajı yapıldı. Dakikalarca süren kalp masajı sonrasında Tuana Özer hayata döndürüldü.

KIZ KARDEŞİNİNİ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR 

Eren ve Tuana Özer kardeşler ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Eren Özer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kız kardeşinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Hafriyat kamyonunu sürücüsü Mesut Ö. ise gözaltına alınarak, Başakşehir Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar