Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk: Sevincimiz yarım kaldı

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk: Sevincimiz yarım kaldı
Başakşehir'in Sporting Lizbon'u 2-1 yendiği maçın ardından konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Suriye'den gelen şehit haberleri ile sevincimiz yarım kaldı" dedi.

"Sevincimiz yarım kaldı"

Suriye'nin İdlib kırsalında 33 askerimizin şehit olmasının ardından, spor camiasından da peş peşe açıklamalar geldi. 

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u uzatmalarda 4-1 yenerek adını son 16 turuna yazdıran Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, çok iyi bir futbol ortaya koyarak turu geçtiklerini ancak Suriye'den gelen şehit haberleriyle sevinçlerinin yarım kaldığını söyledi. 

Oyunun büyük bölümünde çok üstün olduklarını aktaran Buruk, şunları kaydetti:

"Gol attık ve özellikle uzatmalarda bile taraftarımız ile kenetlenen, maça inanan, turu geçeceğine inanan bir takım vardı sahada. 4-1'lik galibiyet bizim için bir tarih. Başakşehir ve Türk futbolu adına önemli günlerden biri olduğunu düşünüyorum. Ülke puanını yukarıya çekmemiz adına bu galibiyet Türk futbolu için çok önemliydi. Bunu yaşattığımız için çok mutluyuz. Gelen şehit haberleriyle sevincimiz yarım kaldı. Türkiye'nin başı sağolsun. İnşallah şehit sayısı artmaz. Maçtan sonra üzüntü yaşıyoruz. Galibiyeti de Mehmetçiğimize armağan ediyoruz. Belki son 10 dakika hariç oyunun tamamında üstündük. Topla oynama, şut, her şeyde üstündük ve hak ettiğimiz bir sonuç aldık." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar