Barış Yarkadaş canlı yayında tarih verdi! Muharrem İnce yeni parti kuruyor

Barış Yarkadaş canlı yayında tarih verdi! Muharrem İnce yeni parti kuruyor
Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili gazeteci  Barış Yarkadaş TV100 ekranlarında Ahu Özyurt'un 10’dan 12’ye programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Yarkadaş, "Muharrem İnce yeni bir parti ile toplumun karşısına çıkacak" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili gazeteci  Barış Yarkadaş, TV100 ekranlarında Ahu Özyurt'un 10’dan 12’ye programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Yeni kurulan partilerle ilgili görüşlerini aktaran Barış Yarkadaş, tarih vererek "Muharrem İnce de yeni bir parti ile toplumun karşısına çıkacak" dedi.

Yarkadaş, ekibiyle birlikte çalışmalara kampta devam ettiğini belirttiği Muharrem İnce'nin aralık ayının sonunda, ocak ayının ilk günlerinde partisini duyurucağını söyledi.

Barış Yarkadaş canlı yayında şu açıklamalarda bulundu:

"Şu bir gerçek, Türkiye'de bir siyasi arayış var. Şu anda en büyük parti, kararsızlar partisi olmaya doğru adım adım gidiyor. Siyasette bir arayış var, yurttaş yeni bir yüz, yeni bir nefes, yeni bir soluk istiyor. Çünkü mevcut siyasetçilerin artık Türkiye'nin sorunlarını çözemediğini, bu sorunların altından kalkamadığını düşünüyor. Çok parti kurulması da memleket açısından faydalıdır. Yeni partiler de diğer partilerin daha çok çalışmasını gerektirir, rekabet ortamı oluşur. Demokrasi dediğin de odur. 

"YENİ BİR PARTİ İLE ÇIKACAK"

Muharrem İnce'nin de, ocak ayının ilk haftasında artık partisini kuracağını ve ilan edeceğini düşünüyorum. Bir program taslağı üzerinde ekibiyle birlikte çalışıyor. Bir yerde kampa girdiler, beş- altı günlük bir kamp yapacaklar. Sanırım aralık ayının sonunda, ocak ayının ilk günlerinde Muharrem İnce de yeni bir parti ile toplumun karşısına çıkacak."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar