Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı hakkında büyük iddia

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı hakkında büyük iddia
Survivor Türkiye 2020 yarışmasında birlikte yer alan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’nın Beşiktaş’ta ev kiraladığı ve birlikte yaşayacakları iddia edildi.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı hakkında büyük iddia

Hürriyet Gazetesinde yer alan habere göre; Survivor yarışmacılarından Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, bir süreden bu yana aşk yaşadıkları belirtilen ikili, Beşiktaş’ta beraber yaşamak için ev kiraladı.

Daha önce Alaçatı'da görüntülenen çiftten Nisa Bölükbaşı, Murat Barış Yağcı'nın babası ile tanışmıştı. Çiftin Beşiktaş'tan ev baktığı haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Evin kirasının ise 7 bin lira civarında olduğu belirtildi.

barisnida.jpg

Survivor programının sevilen yarışmacıları Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nın samimi bir şekilde görüntülenmesinden sonra haklarında aşk iddiaları ortaya çıkmıştı. İkilinin aşk yaşadıkları iddia edilirken taraflar sessizliğini korumuştu. Sessizliği bozan ilk isim Barış Murat Yağcı oldu. Yağcı, Bölükbaşı’nın özel bir insan olduğunu ancak aralarındaki aşk dedikodularının gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar