Barcelona'dan kriz toplantısı: Kötü gidişatın nedeni ne?

Barcelona'dan kriz toplantısı: Kötü gidişatın nedeni ne?
Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu yönetim kurulu ile Barcelona'nın kötü gidişine ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi.

İşte Barcelona'da "kriz toplantısı" sonrası detaylar

Barcelona; Sevilla, Getafe ve Real Madrid maçlarında tam 7 puan kaybetti ve ligde de 12. sıraya kadar geriledi.
ntvspor'dan Oğuz Öztürk'ün haberine göre; Messi ile yaşadığı problemler dışında Gerard Pique'yi de karşısına alan yönetim, Pique'nin başkan Josep Bartomeu ve diğer yöneticiler hakkında ağır eleştirilerine de maruz kaldı. Pique, Messi'ye de destek çıkarak "Leo’ya o dönem dayanmasını söyledim. Camp Nou’ya onun ismi verilmeli. O her şeyi hak ediyor." açıklamasını yaptı.
Marca ise yaptığı haberde, başkan Bartomeu ve kulüp sözcüsü Vives'in de içinde bulunduğu kritik toplantı ile ilgili detaylara yer verdi.
Messi meselesine değinen Bartomeu, "Öfkelenmek güzel çünkü bu, arzu ve hırs olduğu anlamına geliyor. Hepimizin istediğimiz şey Messi'nin Camp Nou'da emekli olması" ifadelerini kullandı.
Messi ve ailesine Barcelona'dan ayrılamayacakları yönünde konuşma yaptığının altını çizen Bartomeu, "Ayrılmadığı için kızgın olabileceğini anlıyorum. Ona ve ailesine gitmesine izin veremeyeceğimizi açıklamaya çalıştım. Koeman projesinde Messi anahtar. Umarım gelecekte mutlu olduğunu söyler. Messi'nin Barcelona ile sözleşmesini yenilemesini ve kariyerini Camp Nou'da bitirmesini istiyoruz" dedi.
Yönetimi hakkında eleştirilerde bulunan tecrübeli isim Pique içinse, "Pique'yi çok seviyoruz" derken, "Bazen oyuncuların söylediklerini kabul etmek zorundasın ama hiçbir oyuncuyla alenen tartışmayacağım. Bu benim açımdan çok kötü bir hareket olur. Oyuncular kapılarımın açık olduğunu biliyor" diye konuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar