Banka promosyon yarışlarında, emeklilere bir müjde geldi: O durumda da para alabilecekler!

Banka promosyon yarışlarında, emeklilere bir müjde geldi: O durumda da para alabilecekler!
Bankalar emekli müşterileri çekebilmek için promosyon yarışına girdi. 7 bin 500 TL’ye kadar rakam konuşulurken, düşük promosyona imza atıp başka bankaya maaşını taşımak isteyen emeklilere müjde geldi.

EMEKLİLERE MÜJDE: O DURUMDA DA PARA ALABİLECEKLER!

Temmuz’da maaşlarına zam gelen emeklilerin, enflasyonla aldığı maaşlar eridi. Bu durumu gören banklar emekli promosyon yarışında. Promosyon için rakam 7 bin 500 liraya kadar yükselirken, daha önce 2 bin lira ile 5 bin lira arasında promosyona imza atanlar bu yeni rakamlardan faydalanabilecek.

Bankacılar, daha önce promosyon alan emeklilerin istedikleri zaman düşük rakamın kalan bölümün iade ederek başka bankalara transfer yapabileceklerini belirtiyorlar. Aynı bankadan düşük promosyon alanlara ise çözüm olarak şubeye gidip eski sözleşmenin iptal edilip yenisine imza atılması gösteriliyor.

Örnek olarak A bankasından promosyon olarak 2 bin lira alan emekli, taahhüt ettiği kalan süre için ücret iadesi yapıp yeni sözleşme imzalayıp aradaki farkı alabilecek. Yani 1 yıl önce 2 bin lira alan bir emeklinin taahhüdünün bitmesine 2 yıl varsa yaklaşık 1300 lira ödeyerek, yeniden 7 bin 500 lira alabilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar