Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan gençlere önemli duyuru!

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan gençlere önemli duyuru!
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yazılı açıklama yaptı. Selçuk, devlet korumasından yararlanmış 1093 genç için kamuda yerleştirme yapılacağını duyurdu.

Zehra Zümrüt Selçuk'tan önemli duyuru!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yazılı açıklama yaparak devlet korumasında olan 1093 genç için kamuda yerleştirme yapılacağını söyledi. Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda büyüyen ve kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemlerinin başladığını belirten Selçuk, tercihlerin 10 Ocak 2021 tarihine kadar devam edeceğini kaydetti.

Selçuk, yerleştirme işlemleri için hazırlanan tercih kılavuzunun bakanlığın internet sitesi 'https://www.ailevecalisma.gov.tr' adresinde yayımlandığını söyledi.  Tercihlerin ise 'www.turkiye.gov.tr' adresi üzerinden yapılabildiğini bildirdi.

Selçuk, "Bakanlık olarak, gençlerimizin korunması ve hayata en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanları seferber ediyoruz. Devlet korumasında büyüyen çocuklarımızın iş hayatına başlayarak ülkemizin kalkınması ve büyümesine katkı sağlaması son derece mutluluk verici. Evlatlarımızı kamuda istihdam ederek hayatlarını kolaylaştırmaya, umutlarını güçlendirmeye, ailemizi büyütmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar