Bakan Pakdemirli İzmir’de enkaz altındaki bir kadınla konuştu: Ben kedi sesi çıkarayım siz köpekleri salın 

Bakan Pakdemirli İzmir’de enkaz altındaki bir kadınla konuştu: Ben kedi sesi çıkarayım siz köpekleri salın 
İzmir'de 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremde enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışması devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Bayraklı’da enkaz altındaki bir vatandaş ile telefonda görüştü. 

İzmir'de 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'deki deprem İstanbul'da da yoğun bir şekilde hissedildi. İlk belirlemelere göre 6 kişinin öldüğünü, 257 kişinin yaralandığı bildirildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Bayraklı’da enkaz altındaki bir vatandaş ile telefonda görüştü. Bakan Pakdemirli, vatandaşa "Önündeki beton bloğu kaldıracağız, nerede olduğunuzu tahmin ediyoruz, sizi kurtaracağız." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir Bayraklı’da arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip ediyor. Bakan Pakdemirli, enkaz altındaki bir vatandaş ile telefonda görüşerek, vatandaşa yerini tespit ettiklerinin haberini verdi. Vatandaş da Bakan Pakdemirli’ye bir önerisini söyledi.

Bakan’dan köpekleri salmalarını isteyen vatandaş, kendisinin de kedi sesi çıkaracağını söyledi. Vatandaşı kurtarmak için çalışmaların başlatıldığı ve vatandaşın kısa süre içerisinde bulunduğu yerden çıkarılacağı kaydedildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar