Bakan Kurum'dan kira artışı düzenlemesi açıklaması geldi

Bakan Kurum'dan kira artışı düzenlemesi açıklaması geldi
Fahiş kira artışının önüne geçmek adına yürütülen çabalarda ve çalışmalarda hemen her gün yeni bir başlık açılırken, konuyla ilgili çalışan taraflardan biri olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yetkili bir ağız olarak son gelişmeleri aktardı.

BAKAN KURUM'DAN KİRA ARTIŞI DÜZENLEMESİ AÇIKLAMASI GELDİ

Bakan Kurum, kira artışları ve Atatürk Havalimanı''na yapılacak millet bahçesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, kira artışlarıyla ilgili düzenlemenin 10-15 gün içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi''ne (TBMM) gelebileceğini söyledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı NTV canlı yayınında kira artışları ve Atatürk Havalimanı''na yapılacak millet bahçesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
 
Bakan Kurum, kira artışlarına ilişkin, "Kira artışlarıyla ilgili 10-15 gün içinde bir düzenleme Meclis''e gelebilir." ifadelerini kullandı.
 
ATATÜRK HAVALİMANI KAPANMIYOR
 
Bakan Murat Kurum, Atatürk Havalimanı''na yapılacak millet bahçesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
 
"Bugün tüm dünyaya Atatürk Havalimanı''nda yapmak istediğimiz tüm değişiklikleri anlattık. Atatürk Havalimanı kapanmıyor, 1 pist hizmete devam edecek. Buradaki tüm yapıları değerlendireceğiz. İstanbul''umuz deprem bölgesi, hazırlıklı olmalıyız. Bu alan çok büyük bir toplanma alanı vazifesi görecek. Burası bir yaşam alanı olacak."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar