Bakan Fahrettin Koca İstanbul'da hastaneleri denetliyor

Bakan Fahrettin Koca İstanbul'da hastaneleri denetliyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyaretlerde bulundu.

Bakan Koca İstanbul'da hastaneleri denetliyor

Bakan Fahrettin Koca, İstanbul'daki 5 günlük programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Yeşilköy'deki Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi, Bakırköy'deki İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Avrupa Komuta Kontrol Merkezi ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Koca, ilk günkü programının son ziyaretini ise pandemi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla 45 günde inşa edilerek hizmete açılan Sancaktepe'deki Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesine yaptı.

Hastanede incelemelerde bulunan Koca, yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Bakan Koca'ya ziyaretinde, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesinin bağlı bulunduğu Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiyit eşlik etti.

Koca'nın bir diğer durağı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi oldu.

Bakan Koca, burada Başhekim Doç. Dr. Mehmet Emin Kalkan'dan hastanedeki sağlık çalışmalarına ilişkin bilgi aldı. Sağlık Bakanı Koca'ya ziyaretinde, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da eşlik etti. (AA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar