Bakan Bilgin inkar etmişti! Asgari ücret zammını Özgür Demirtaş bildi

Bakan Bilgin inkar etmişti! Asgari ücret zammını Özgür Demirtaş bildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla asgari ücrete ek zam yapılacağı öğrenildi. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin bu iddiaları aylar önce yalanlarken Özgür Demirtaş bir iddiasında daha haklı çıktı.

ASGARİ ÜCRET ZAMMINI ÖZGÜR DEMİRTAŞ BİLDİ

AKP''li Cahit Özkan’ın aylar önce yaptığı asgari ücrete ek zam çıkışı sonrası kamuoyunda asgari ücrete ek zam yapılacak mı soruları artarken o dönem çıkan haberler hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ” Asgari ücrette ikinci artış Tartışmasını anlamlı bulmuyorum, çok önemli artış yaptık.” Açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Vedat Bilgin asgari ücrete ek zam yapılmayacağını bu sözlerle açıklarken Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise sosyal medya hesabından asgari ücrete zam yapılacağını oldukça iddialı sözlerle dile getirmişti.

"SİZ BİLMESENİZ BİLE İKİNCİ BİR ZAM YAPACAKSINIZ"

Demirtaş 3 ay önceki paylaşımında Bakan Vedat Bilgin’in açıklamalarına da yer vererek “Elbette sizin içeriden bilginiz var. Sonuçta ikinci Zammı yapıp yapmamaya siz karar veriyorsunuz. Zam yapmayacağınızı söylüyorsunuz. Bana fazla söz söylemek düşmez ama bence henüz bilmeseniz bile İkinci bir zam yapacaksınız 800-1000TL gibi. “ diye yazmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar