Bahçeli'nin basın danışmanından şok yazı! Liderini savunmak ve korumak adına...

Bahçeli'nin basın danışmanından şok yazı! Liderini savunmak ve korumak adına...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesindeki köşesinden yaptığı çağrıda, "Sosyal medya hesabından davasını, partisini, liderini savunmak ve korumak adına bir cümle yazmaktan imtina eden adama Ülkücü sıfatı gerçekten haddinden fazla lüks kaçmaktadır" dedi.

Yıldıray Çiçek, yazısında şu tespitlerde bulundu: Bu davada inancın, imanın, sadakatin, vefan varsa zaten mücadelen doğal akışında olur. Aksi takdirde hormonlu mücadele hesapçıdır. Hareket içindeki her gelişmeyi borsacı mantığıyla değerlendirir ve tüm olaylara "Bir yatırırsam kaç alırım?" şeklinde aritmetik bir bakış açısı geliştirir. Bu yaklaşım tarzı, bir dava adamı olan Ülkücü'ye yakışmaz. Bu tarzı kendine yakıştıranlar da zaten Ülkücü olamaz. Bu hareket içinde sıfat taşıyıp mücadelesiz olanlar, sıfat taşıyıp dava uğruna düşman edinemeyenler, sıfat taşıyıp düşmanlara bile gülücük saçanlar benim nazarımda sıfatsızlardır.

AMAN HUZURUM BOZULMASIN DAVRANIŞI

"Aman huzurum bozulmasın, aman ağrısız başıma iş almayayım, aman kimse bana düşman olmasın, aman tepki gösterip psikolojimi bozacak sözler duymayayım" düşünceleriyle haklı davasına sahip çıkamayan, korkak, renksiz, tatsız duruşlar aksiyon hareketimizde hep eğreti görünmeye mahkûmdur. Sosyal medya hesabından davasını, partisini, liderini savunmak ve korumak adına bir cümle yazmaktan imtina eden adama Ülkücü sıfatı gerçekten haddinden fazla lüks kaçmaktadır.
Bunların hepsini ortadan kaldıracak güçlü bir sadakat ve ölümü dahi göze alacak mücadele ruhudur.

 NUMARA YAPANLARI İŞARETLEMEK

Bir yabancı yazarın muhteşem bir sadakat tanımı vardı: "Sadakat planlanamaz. Montaj hattında üretilemez. Aslında hiç üretilemez, çünkü kökeni insan kalbidir. Öz saygı ve insanlık onurunun merkezidir. Sadece şartlar tam olarak onun için uygun olduğunda ortaya çıkan ve ihanete karşı çok hassas bir kuvvettir." Allah, Ülkücüyü mücadelesiz, sadakatsiz ve düşmansız bırakmasın… Sadakati sağlam olanlar bu yazdıklarımı üzerine alınmasın, zaten onlar her ihanet karşısında duruşlarıyla dosta güven, düşmana korku verdiler. Bizim derdimiz kendini bilmeyenleri uyandırmak, numara yapanları işaretlemektir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar