Bahçeli'nin basın danışmanından açık tehdit:  Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenlerin...

Bahçeli'nin basın danışmanından açık tehdit:  Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenlerin...
MHP Milletvekili İsmail Özdemir'in Cumhuriyet, Sözcü ve Karar'ı hedef almasından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek de Cumhuriyet Gazetesi'ni hedef hedef aldı.

Dün MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet, Sözcü ve Karar gazetelerini hedef almıştı.

Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek de bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet'i hedef alarak, "Cumhuriyet gazetesi Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyenlerin sesidir, nefesidir, yuvasıdır!" ifadesini kullandı.

yildiray-cicek.jpg

MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet, Sözcü ve Karar gazeteleri hedef alarak "Cumhuriyet, Sözcü ve Karar gazetelerinin ülkücü hareketle ilgili sürdürdüğü yayın politikası, şartlanmış şapşallığın daniskası" demişti.

İsmail Özdemir daha önce de, Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, HaberTürk TV programcıları Ebru Baki ve Bülent Aydemir'i de hedef almıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar