Bahçeli buna da fena kızacak! Yaşar Okuyan bu kez kendi ihbar etti

Bahçeli buna da fena kızacak! Yaşar Okuyan bu kez kendi ihbar etti
Yaşar Okuyan, fotoğrafını MHP'nin internet sitesinden kaldıran Devlet Bahçeli'ye kendini ihbar etti. Okuyan, "Bahçeli, haberi olmadan bana bayram tebriği gönderiyor. Şimdi o listeden de adımı çıkarırlar" dedi.

GÜNBOYU- HABER MERKEZİ 

Bir dönem MHP'de Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle ilgili çok sert suçlamalar ileri süren eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın MHP'nin resmi internet sitesinde Alparslan Türkeş ile olan fotoğrafının yer aldığını Günboyu'nun ortaya çıkarması olay olmuştu. Bunun üzerine o fotoğraf, Bahçeli'nin talımatıyla apar topar siteden kaldırıldı. Gelişmeleri günboyugazetesi.com.tr'ye yorumlayan Yaşar Okuyan, "Bu kez kendimi ihbar ediyorum" dedi.

"Balgat, orada fotoğrafım olduğuna sizin haberinizden sonra uyanmış. Onlar zaten biraz geç uyanıyorlar" diyen Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, "Apar topar kaldırmışlar fotoğrafı. Tabii bu felaket bir şey, ne demek o; Yaşar Okuyan'ın fotoğrafı MHP'nin sitesinde duruyor. Hemen suçüstü pozisyonuyla derhal resmi oradan silmişler. Ellerine sağlık. Bir ihbarda bulunmak istiyorum ama Devlet Bahçeli'ye, yarın tekrar bir hayal kırıklığına uğramasın diye. MHP Genel Merkezi'nde bayramlarda, seyranlarda özel günlerde gönderdikleri bir liste var" ifadelerini kullandı.

Yaşar Okuyan şunları söyledi:

Devlet Bahçeli adına geliyor mesajlar. O listede benim de adım var. Şimdiden ihbar ediyorum bu durumu. Sonradan hayal kırıklığı yaşamasınlar diye söylüyorum.

Kendimi ihbar ediyorum. O listeden de adımı silerler herhalde. Bu listede adını unutmuşuz diye sıkıntıya girmesinler. Bunu Bahçeli'yi düşünerek söylüyorum.

Ortada şöyle bir şey var. Devlet Bahçeli, Türk milliyetçiliği hareketine ihanet eden adamdır. Devlet Bahçeli Türkiye'nin geleceğine ihanet eden adamdır. Dolayısıyla bizim nesil, rahmetli Başbuğ Türkeş ile beraber olan ekip Devlet Bahçeli'yi çok yakından tanır. MHP'de çok dürüst, sağlam arkadaşlarımız da var. Büyük bir çoğunluk ayrıldı ama içi kan ağlayan bir ekip var. Balgat için biz, gerçekleri söylediğimiz için tehlikeli insanlarız. Türkeş'in oğlunu mezara almamaya kalktılar. Adamı döveceklerdi. Türkeş'in hatırasına hürmet falan diye bir şey yok.

Devlet Bahçeli, Türkiye'nin çıkarları için değil Erdoğan'ın çıkarları için siyaset yapan biri. 2023 seçimlerine daha 2,5 yıl varken "2023'de adayımız Erdoğan'dır" diyor.

Devlet Bahçeli'yi buna mecbur eden ne?

Önümüzdeki ilk seçimde AK Parti nasıl sandığa gömülecekse, Devlet Bahçeli de o sandığın dibine gömülecek.

MHP demiyorum, Bahçeli diyorum. Geri kalanı da Bahçeli'nin sorunudur…"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar