Bağcılar'da sular kesildi! Vatandaş isyan etti

Bağcılar'da sular kesildi! Vatandaş isyan etti
İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden Bağcılar'da iddiaya göre Salı gününden beri aralıklı olarak su kesintileri yaşanıyor. Bazı evlerde 30 saate yakındır su olmadığı iddia edildi. 

Günlerce sular kesildi! Halk isyan etti

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden Bağcılar'da iddiaya göre Salı gününden beri aralıklı olarak su kesintileri yaşanıyor. İSKİ su kesintisi ile ilgili, "Bölgede basınç düşüklüğü sebebiyle su kesintisi yaşanmaktadır" dedi.
"BİR AYDA ÖDEDİĞİM SU FATURASI KADAR SU PARASI VERDİM

Kemalpaşa Mahallesi'nde esnaf Yusuf Özel "Önceki gün İSKİ'den mesaj geldi o anda sular kesildi. Sancaktepe, Fevziçakmak, Kemalpaşa ve Yavuz Mahallesi'nde arıza nedeniyle sabah 06.00'ya kadar verilmeyeceği söylendi. Sabah 06.00 oldu oldu yok, öğlen oldu yine gelmedi. Arayıp sorduğumda saat 15.00'te geleceğini söylediler. Dün akşam 18.00'de geldi. 1 saat sonra tekrar kesildi sabah 06.00'ya kadar su gelmedi" dedi.


SU SATIŞLARINDA ARTIŞ YAŞANDI

Uzun süren su kesintileri nedeniyle marketlerde ve sucularda talep artışı meydana geldiği öne sürüldü. Bakkal sahibi Mehmet Gök de "Dün çok güzel satış yaptık. Çok su sattık. Herkes evinde bulaşık için yemek için kullanmaya su aldı" şeklinde konuştu.

 


İSKİ: BÖLGEDE BASINÇ DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞANMAKTA

İSKİ'den alınan bilgilere göre 15 Aralık saat 18.00'de başlayan su kesintisi 16 Aralık saat 15.00'e kadar devam etti. Saat 15.00'ten sonra şebekeye verilen sular ise düşük basınçta verildiği için yer yer bazı mahallelerdeki su sıkıntısı devam etti. İSKİ'den alınan bilgilere göre bugün saat 11.45-20.00 arası su kesintisi yaşanacağı belirtildi. İSKİ'nin sosyal medyada yapılan açıklamada ise "Bölgede basınç düşüklüğü sebebiyle su kesintisi yaşanmaktadır" denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar