Babacan'dan Erdoğan'a "söke söke" göndermesi!

Babacan'dan Erdoğan'a "söke söke" göndermesi!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul'un temel atma törenindeki "Söke söke alırlar" sözlerine dikkat çeken bir cevap verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul'un temel atma törenindeki "Söke söke alırlar" sözlerine atıfta cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'un temel atma töreninde "Yatırımcıları, bankaları tehdit ediyorlar, hızlarını alamayıp projeye ilgi duyan ülkeleri tehdit ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir! Devletlerde devamlılık esastır, bunlar devlet terbiyesi de görmediler.

"DEVLET YÖNETİMİ NEDİR HABERLERİ YOK"

Sizler nasıl devlet yönetimine talipsiniz ya? Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar. Bunları da öğren. Bunlar tam manasıyla çaylak. Devlet yönetimi nedir haberleri yok" demişti.

BABACAN'DAN CEVAP

Erdoğan'ın sözlerine DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, sosyal medya hesabından cevap verdi. Babacan'ın Erdoğan'ın "Söke söke alırlar" sözlerine atıfta bulunarak, "İçinde yaşadığımız dönemin adını Sayın Erdoğan bugün koydu: Söke söke" dedi.

baaaa.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar