Babaanne ile torunun hasreti bitti 

Babaanne ile torunun hasreti bitti 
Ordu'da korona virüs testi pozitif çıkan babaanne Nuray Kaymak, torunuyla izole edilen pencere önünde oynamaya çalışırken görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı. Karantina sürecinin bitmesiyle babaanne ile torun kavuştu.

Babaanne ile torunun hasreti bitti 

Ordu’nun Akkuş ilçesinde, bir süre önce korona virüs testi pozitif çıkan babaannesi Nuray Kaymak (47) ile evde izole olduğu pencere önünde oynamaya çalıştığı görüntülerle haber olan ve tüm Türkiye'nin tanıdığı Ali Asaf Kaymak (2), karantina sürecinin sona ermesiyle babaannesiyle yüz yüze oyunlar oynadı. Babaanne ve torunu büyük mutluluk yaşadı.

İlçenin Çayıralan Mahallesi'nde yaşayan Nuray Kaymak'ta geçen ay korona virüs belirlendi. Mahallede, başka vakaların da bulunması nedeniyle karantina uygulanmaya başladı. Nuray Kaymak'a da ilaçları verilerek evde izole olması istendi.

Ankara'dan ailesi ile babaevine gelen Doğan Kaymak da annesi ile ayrı odalarda kalmaya başladı. Ailede başka vaka ve belirti görülmezken, Nuray Kaymak'ın torunu Ali Asaf Kaymak, her gün izolasyon nedeniyle göremediği babaannesinin penceresinin önüne gidip, onunla cam arkasından oynamaya çalıştı. Babaanne de torun hasretini cam arkasından giderdi.

14 günlük izolasyon sürecinin bitmesinin ardından babaanne ile torunu bir araya geldi. Korona virüsü yenip, torunu ile oyunlar oynayan Nuray Kaymak, büyük mutluluk yaşadığını söyledi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar