Azerbaycanlı ünlü sporcu Tofiq Musayev savaşmak için orduya katıldı

Azerbaycanlı ünlü sporcu Tofiq Musayev savaşmak için orduya katıldı
Ermenistan'ın başlattığı saldırılara karşılık veren ve kısmi seferberlik ilan eden Azerbaycan'da dünyaca ünlü karma dövüş sporcusu Tofiq Musayev de Ermenilerle savaşmak için orduya katılmaya karar verdi.

Azerbaycanlı ünlü sporcu orduya katıldı!

Ermenistan'ın başlattığı saldırılara karşılık veren ve kısmi seferberlik ilan eden Azerbaycan'da dünyaca ünlü karma dövüş sporcusu Tofiq Musayev de Ermenilerle savaşmak için orduya katılan isimler arasında yer aldı.

Geçtiğimiz Pazar günü Ermenistan'ın saldırı başlatmasının ardından karşılık veren saldırıya geçen Azerbaycan'da kısmi seferberlik ilan edildi.

5f7470305542800e80d7bb5e.jpg

Haberler.com'un haberine göre, ülkedeki erkekler Ermenilerle savaşmak için orduya katılırken onlar arasında dünyaca ünlü sporcu Tofiq Musayev de yer aldı.

Bu gelişmeyi Azerbaycanlı gazeteci Ceyhun Aşirov, Twitter hesabından duyurdu. Aşirov, "Azerbaycan'ın Dünyaca meşhur karma dövüş sporcusu Tofik Musayev orduya katıldı" açıklamasında bulundu.

ttttt.jpg

TOFİQ MUSAYEV KİMDİR?
15 Aralık 1989 Azerbaycan Bakü doğumlu olan Tofiq Musayev karma dövüş sporunda tanınan bir figür. Orion Dövüş Kulübü sporcusu olan Musayev, 12 yaşında karate yapmaya başladı ve 23 yaşında profesyonel dövüş sanatlarına başladı.

2011'de Spor Akademisi'nden mezun oldu. Musayev'in Avrasya MMA şampiyonasında dünya şampiyonluğu bulunuyor. Musayev kazandığı zaferlerden sonra ülkesi için yaptığı açıklamalarla biliniyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar