Azerbaycanlı Kahin'den korkutan kehanet

Azerbaycanlı Kahin'den korkutan kehanet
Azerbaycanlı Şaman Kahin, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınını daha başlamadan tahmin etmişti. 2020 yılı için söyledikleri gerçekleşen Azerbaycanlı Şaman Kahin'in 2021 yılı için söyledikleri ise duyanları karamsarlığa sürükledi. Kahin, Dünya Savaşı'nın kıvılcımlarının çıkacağını söyledi.

2020 yılı tüm dünya için zor bir yıl oldu. Koronavirüsün yanı sıra ekonomik problemler ve doğal afetler baş gösterdi. 2020'de yaşanacak felaketleri önceden söyleyen isim Azerbaycanlı Şaman Kahin olmuştu. Dünya henüz 2020'de yaşanan felaketleri tolere edememişken kahinin 2021 yılı için söyledikleri duyanları korkuttu. 

Mynet'te yer alan habere göre, Azerbaycanlı Şaman Kahin'in de koronavirüs öngörüsü olduğu ifade ediliyor. Azerbaycanlı Şaman Kahin hem dünya hem de Türkiye için kehanetlerde bulundu.

Azerbaycanlı Şaman Kahin'e göre dünya üç kez sallanacak. İlk sallantı yılbaşında olacak. Joe Biden ise Türkiye'nin kuyusunu kazacak. Yeditepeli güzel şehir üzerinde kara bulutlar olduğunu, deniz kabardığını ve kendisinden alınanı geri alacağını söylemiş.

Kahin, çiçekler açana kadar herkesin evlerde olacağını ancak müsibetin bu sene de bitmeyeceğini söyledi. Koronavirüs salgınının süreceği gibi yeni salgınların da yakınlarda olduğunu belirtti. Kahin, halk ile devletin sokakta karşı karşıya geleceğini belirtti. Toplu hayvan ölümlerinin görüleceğini, ABD'de 11 Eylül'de yaşanan olaya benzer bir olay yaşanacağını ve Dünya Savaşı'nın kıvılcımlarının atılacağını söyledi. Ancak kahine göre Dünya Savaşı için henüz erken.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar