Ayvalık'ta skandal iddia: Tecavüz edip çöpe attılar

Ayvalık'ta skandal iddia: Tecavüz edip çöpe attılar
Ayvalık'ta bir sokak köpeğinin ölümünün tecavüz kaynaklı olduğu bulgusuna rastlandı. Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği, Ayvalık Belediyesi'nin olayı örtbas ettiğini ileri sürdü.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşanan olay vatandaşları isyan ettirdi. 150 Evler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, bir sokak köpeğini yol üstünde ölü buldu. Köpeğin üzerinde bulunan kan izlerinden dolayı vatandaşlar olayın tecavüz olabileceğini düşündü. Konuyu sosyal medyaya taşıyan Zerrin Selen isimli vatandaş, “Belli ki boynuna ip bağlanıp tecavüz edilmiş. Bu nasıl zihniyet? Bu nasıl insanlık?” ifadelerini kullandı. Sözcü'den Mehmet Andaç'ın haberine göre, Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği ise Ayvalık Belediyesi’nin olayı örtbas ettiğini ileri sürdü. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Tecavüz şüphesiyle ölü bulunan köpek için veteriner kontrolü yapıp kolluğu bilgilendirmesi gereken belediye, çöp arabası gönderip delilleri yok ediyor!" denildi.

"BUGÜN DE YERİNİZE UTANDIK"

Dernekten yapılan açıklamada, olayın araştırılması gerektiği belirtilerek, "Biz bunları okurken utandık! Her gün birileri adına utanmaktan da utanıyoruz! Bugün de yerinize utandık! Siz hiç utanmıyor musunuz? Köpeğe tecavüz edilip öldürülmüş; çocuklar, kadınlar, hayvanlar güvende değil ama üstü örtülüyor! Tecavüz şüphesiyle ölü bulunan köpek için veteriner kontrolü yapıp kolluğu bilgilendirmesi gereken belediye, çöp arabası gönderip delilleri yok ediyor! Ölen köpeği çöpe atıyor! Olayı örtbas ediyor. Çöp mü o çocuklar nazarınızda! Bu kadar mı vicdandan yoksunsunuz! Nerede o köpek?" ifadelerine yer verildi. 

twit-kopek.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar