Aynur Aydın, Real Madrid'li Sergio Ramos'tan gelen teklifi anlattı

Aynur Aydın, Real Madrid'li Sergio Ramos'tan gelen teklifi anlattı
Sinan Akçıl'ın "Piyanist" programının bu haftaki konuğu her söylediğiyle gündem yaratan Aynur Aydın’dı. Aydın, dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos’la aralarında geçen olayı anlattı.

Uzun süre Avrupa’da yaşayan Aynur Aydın, Sinan Akçıl’a yaşadığı olayları anlatırken şaşırttı.

UçanKuş TV’de Cumartesi saat 23.30’da yayınlanacak olan “Piyanist” programında Aynur Aydın, dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos’la aralarında geçen olayı anlattı.

uopgop.jpg

Sinan Akçıl ve Aynur Aydın koyu bir sohbete dalarken, Aynur Aydın İsveç’te yaşadığı dönemlerde bir otelde kalırken Sergio Ramos’la yaşadığı hikayeyi ise şöyle anlattı: “Sergio Ramos’la aynı otelde kalıyorduk, arkadaşı geldi yanıma ve ‘Ramos seninle tanışmak istiyor’ dedi. Ben de reddettim. Ben o dönem Sergio Ramos’u tanımıyordum.”

pgup.jpg

Aydın, başından geçen bir taciz olayını da şu sözlerle anlatmıştı; "İlk konserimi verdiğim zamanlarda Makedonya'da bir mekanda sahneye çıkmıştım. O zamanlar daha çok yeniydim, 3-4 aylık bir kariyerim vardı. Gecede sahneye çıktım.

pgpu.jpg

Şarkılarımı söylüyorum. Bir kız en ön sırada oturuyor. Bütün gece kafama fıstık atıp eliyle beğenmediğini belirten işaretler yapıyor. Böyle bir sahne tecrübesiydi, yani çok ilginçti. Hiç anlam veremedim."

pup.jpg

Yaşadığı bu tuhaf olay sonrası şaşkına dönen Aynur Aydın, böyle tepki veren kişinin neden konser sonuna kadar mekanda kaldığını hiç anlayamadığını belirtmişti.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar