Aynı acıyı 3 ay önce de yaşadı! Sabahat Arslan'ın feryadı yürekleri dağladı

Aynı acıyı 3 ay önce de yaşadı! Sabahat Arslan'ın feryadı yürekleri dağladı
Kütahya’da, evinin bodrum katında elektrik akımına kapılıp hayatını kaybeden 2 çocuk babası Fatih Arslan'ın ardından annesi Sabahat Arslan, "Şimdi de oğlumu kaybettim. Allah’ım bu nasıl bir acı?" diyerek, gözyaşı döktü.

Kütahya’da, evinin bodrum katında ahşap yakmaya yarayan, kendi ürettiği aparatı kullanan 2 çocuk babası Fatih Arslan (45), elektrik akımına kapılıp, yaşamını yitirdi. Eşini 3 ay önce korona virüs nedeniyle kaybettiği öğrenilen Sabahat Arslan, "Şimdi de oğlumu kaybettim. Allah’ım bu nasıl bir acı?" diyerek, gözyaşı döktü.

Olay, saat 15.00 sıralarında, Hamidiye Mahallesi Menekşe Sokak'taki evde meydana geldi. Bodrum katta, kendi yaptığı ahşap yakma aparatıyla uğraşan, evli ve 2 çocuk babası Fatih Arslan, elektrik akımına kapıldı. Arslan’ın yerde hareketsiz yattığını gören yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, yardım istedi. İhbarla eve gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Berber olduğu öğrenilen Fatih Arslan’ın cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

3 AY SONRA AYNI ACI

Acı haberi alan Fatih Arslan’ın yakınları, sinir krizi geçirdi. Eşini de 3 ay önce koronavirüs nedeniyle kaybettiğini söyleyen Sabahat Arslan, "Şimdi de oğlumu kaybettim. Allah’ım bu nasıl bir acı? 3 ay önce de yaşadım" diyerek, gözyaşı döktü. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar