Aylin Nazlıaka'dan ilk mesaj

Aylin Nazlıaka'dan ilk mesaj
CHP Parti Meclisi'nin, affedilmesine karar vermesi sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Nazlıaka, Parti Meclisi üyelerine teşekkür etti. Nazlıaka, CHP ile bağının hiç kopmadığını ve kopmayacağını ifade etti.

CHP Parti Meclisi, Atatürk tablosu tartışması sonrası partiden ihraç edilen Aylin Nazlıaka'nın affedilmesine karar verdi. Karar sonrası Aylin Nazlıaka'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Paylaşımında CHP ile bağının hiç kopmadığını ve kopmayacağını ifade eden Nazlıaka, "Ben dün olduğu gibi, bugün ve yarın da partim ve ülkem için bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. Herşey hep güzel olsun!" ifadelerini kullandı.

İşte Nazlıaka'nın o açıklaması:

"Bugün Parti Meclisi’nin kararıyla yuvama; Cumhuriyet Halk Partisine resmi olarak da dönmüş bulunuyorum. Mutluluğum tarifsiz...Cumhuriyet Halk Partili olmak bir yaşam biçimidir, bir duruştur. Bu nedenle ihraç döneminde de partililerimizle olan gönül bağım hiç kopmamıştı; hiç kopmayacak!

Başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere; bütün PM üyelerimize ve beni ailesinin bir ferdi olarak gören herkese çok teşekkür ederim. Ben dün olduğu gibi, bugün ve yarın da partim ve ülkem için bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. Herşey hep güzel olsun!"

nazliakapaylasim.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar