Aykut Kocaman: "Utanç vericiydi"

Aykut Kocaman: "Utanç vericiydi"
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0 mağlup oldukları Göztepe mücadelesi sonrası "Özellikle rakibin 10 kişi kalmasından sonra oynadığımız oyun utanç vericiydi" ifadelerini kullanarak Konyaspor camiasından özür diledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 50. dakikada 10 kişi kalan Gözteope'ye deplasmanda 1-0 yenildikleri maçın ardından flaş açıklamalar yaptı.

Karşılaşmayı değerlendiren Aykut Kocaman, "Kırılma anı olmadı. 1. dakikadan, 50. dakikadaki kırmızı karta kadar Göztepe'nin isteği, bizi sindirdi. Maçı bizim tarafa çevirecek kırılma anı olmadı. Göztepe'yi tebrik ederim. Biz hala Denizlispor maçındaydık. 'Göztepe'yi nasılsa yeneriz' hali vardı." dedi.

"UTANÇ VERİCİ"

Aykut Kocaman daha sonra "Özellikle rakibin 10 kişi kalmasından sonra oynadığımız oyun utanç vericiydi. Konyaspor camiasından özür diliyorum. 11'e 11 durumda oyunun karşılığı vardı ama 10 kişi kalınca ne yaptığımızı bilmiyorduk." ifadelerini kullandı.

"PUAN HAK EDİLMİŞ OLMAZDI"

"1 puan alsaydınız sevindirici olur muydu?" sorusuna da yanıt veren Aykut Kocaman "1 puan alsaydık, sevindirici olur muydu? Hak edilmiş bir puan olmazdı. Şahsım ve beraber olduğum oyuncu grubu adına utanç vericiydi. Hafta içi dinlendikten sonra konuşmamız gerekiyor." açıklamasını yaptı.

GÖZTEPE KONYASPOR'U TEK GOLLE YIKTI

Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında Göztepe ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Bornova İlçe Stadı'nda oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla Göztepe oldu.

Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 76. dakikada penaltıdan Alpaslan Öztürk kaydetti. İzmir ekibi Göztepe, sezonun ilk golünü Konyaspor karşılaşmasında atarken, bu golle galibiyete ulaştı.

Ev sahibi Göztepe'de fomra giyen Andre Poko, Marko Jevtovic'e yaptığı müdahalenin ardından VAR incelemesi sonrası 50. dakikada kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

10 kişiyle sezonun ilk golünü atan ve ilk galibiyetini alan Göztepe, puanını 5'e yükseltti. Ligde 11 maç sonra kaybeden Konyaspor 6 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Göztepe, Gazişehir Gaziantep'e konuk olacak. Konyaspor, Kayserispor'u ağırlayacak.

goztepe.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar