Ayhan Sefer Üstün: "Davutoğlu'nun Menderes'ten farkı idam edilmemiş olması"

Ayhan Sefer Üstün: "Davutoğlu'nun Menderes'ten farkı idam edilmemiş olması"
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün TV5'teki yaptığı açıklamada, "Menderes iktidardan edildi bir darbeyle ve uyduruk bir mahkeme ile de idam edildi canice. Davutoğlu’nda eksik kalan ne? Bir tek idam edilmemiş" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün TV5’te yayınlanan Ankara Bürosu programında Muhammed Vefa Özalp ve Bünyamin Güler’in konuğu oldu. Üstün, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

"MENDERES UYDURUK MAHKEME İLE..."

“Hepimiz Menderes’e ağıtlar yakıyoruz, yakmamız da lazım. Menderes iktidardan edildi bir darbeyle ve uyduruk bir mahkeme ile de idam edildi canice. Davutoğlu’nda eksik kalan ne? Bir tek idam edilmemiş.” diyen Ayhan Sefer Üstün, sunucunun Davutoğlu bütün makamları elinin tersiyle iterken neden hiç itiraz etmedi sorusuna “Türkiye’nin işsizlik ve terör gibi gündemleri varken vatandaş sizi 6 ay içinde %41’den %50’ye taşıyarak yeni bir kredi açmış, benim sorunumu çöz demiş. Sayın Başbakan çözüm bekleyen onca sorun varken eğer kendisini düşünseydi bir siyasi mücadeleye girerdi. Yanına elli, altmış, yüz vekil alabilirdi. Kendi nefsine uysaydı bir siyasi mücadeleye girebilirdi ama o zaman vatandaşın beklentileri yıllarca ertelenmiş olurdu” şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar