Aydın'da yaşayan yaşlı kadının tedavisinde ihmal skandalı: Suç duyurusunda bulundu

Aydın'da yaşayan yaşlı kadının tedavisinde ihmal skandalı: Suç duyurusunda bulundu
Aydın Nazilli'de ıhlamur toplarken düşen Besime Erdoğan(65) tedavi olmak için hastaneye gitti. Kolunda kırık olduğu tespit edilince alçıya alındı, ancak 2,5 ay ağrıları dinmeyen Erdoğan'ın, dirseğinde de kırıklar olduğu ortaya çıktı. Tedavisinde ihmaller olduğunu söyleyen Erdoğan, kendisini tedavi eden doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kırıkları tespit edemediğini iddia etti! O doktor hakkında...

Nazilli'de, yaklaşık 6 ay önce ıhlamur toparlarken ağaçtan düşen Besime Erdoğan, kızları tarafından Nazilli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Burada çekilen röntgenin ardından Erdoğan'ın kolu alçıya alındı. İddiaya göre Besime Erdoğan, sadece bileğinde değil, dirseğinde de ağrılar hissettiğini belirtti. Ancak ortopedi doktoru G.Ö. dirsekteki ağrıların zamanla geçeceğini ve tekrar röntgen çekmeye gerek olmadığını, sadece bilekte kırık olduğunu söyledi. Yaklaşık 2.5 ay sonra alçı çıkarıldı ve tekrar röntgen çekildi. Erdoğan'ın dirseğindeki kırıklar, iddiaya göre, 2.5 ay sonra fark edildi. Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Erdoğan'ın tedavisi sürüyor. Erdoğan, kendisini tedavi eden ortopedi doktoru G.Ö. hakkında ise ihmal iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

"AĞRILAR İÇİNDE DOLAŞTIM"

Yaşadıklarını anlatan Besime Erdoğan, "Çocuk gibi 2,5 ay ağrılar içinde alçıyla dolaştım. Bileğimden omzuma kadar alçıyla dolaştım. Dirseğimdeki kırıkları 2,5 ay sonra görüyor. Ben alçı çıktıktan sonra tekrar film istedim, öylelikle fark edildi. Ben aylardır ağrılarla dolaşıyorum, geceleri yerimde duramıyorum. Bu kadar ağrı çektiğim için dava açmaya karar verdim" dedi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar