Aydın'da kızına cinsel saldırıda bulundu! Torunu dediği çocuğu çıktı

Aydın'da kızına cinsel saldırıda bulundu! Torunu dediği çocuğu çıktı
Aydın'da evli olan öz kızı H. A.’ya (20) cinsel saldırıda bulunan baba E.K. (64) tutuklandı. Kızına ve torunu 2 yaşındaki çocuğa yapılan DNA herkesi şaşırttı.

Aydın'ın Karpuzlu ilçesi Tekeler Mahallesi'nde 17 yaşındaki E.K evden kaçtı. Bunun üzerine polis başvuran baba yardım için çağrıda bulundu. Jandarma ekipleri genç kızı başka bir mahallede kaldığı evde buldu. 

oz-kizinin-cocugunun-babasi-oldugu-dna-testiyle-dogrulandi-5100-dhaphoto4.jpg

CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU


Jandarma tarafından sorgulanan genç kızın ifadesi kan dondurdu. Genç kız E.K, evli olan ablası H.A.'ya öz babası E.K.'nin cinsel saldırıda bulunduğunu, kendisine de saldırabileceğini düşündüğü için evden kaçtığını söyledi. Jandarma kızın ablası H.A.'ya babasının cinsel saldırıda bulunduğunu doğruladı. 

E.K. tutuklanırken, Ö.K. devlet korumasına alındı. İddianamede E.K.'nin öz kızına 2017 yılının ağustos ayında "Sen bunu kimseye söylemeyeceksin, bunlar aramızda kalacak" diyerek, uyku ilacı verdiği ve tehdit ile cinsel saldırıda bulunduğu anlatıldı.

oz-kizinin-cocugunun-babasi-oldugu-dna-testiyle-dogrulandi-5100-dhaphoto2.jpg


TORUNU DEDİĞİ ÇOCUĞU ÇIKTI!


İfadede 6 ay sonra H.A.'nın hamile olduğunun ortaya çıktığı, karnı şişen genç kadının olayı çevredekilerden saklamaya çalıştığı, doğum yaptıktan sonra da cinsel saldırıya uğradığı anlatıldı.H.A.'nın 2 yaşındaki çocuğuna yapılan DNA testinde babanın E.K. olduğunu belirlendi.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar