Aydın Ağaoğlu: "Bu vatandaşların vebali siyasi otoritenin üstündedir"

Aydın Ağaoğlu: "Bu vatandaşların vebali siyasi otoritenin üstündedir"
Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu yurttaşın borcu için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrısında, "Bu vatandaşların vebali siyasi otoritenin üstündedir çok açık konuşuyorum KOBİ’ye esnafa, futbol kulüplerine,  imar barışına, kamusal alacakların yapılandırılmasına kanun çıkaran siyasi düzenleme, lütfen tüketici için de bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu KRT'de vatandaşın borcu için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Yapılan çağrıda, " "Bu vatandaşların vebali siyasi otoritenin üstündedir çok açık konuşuyorum KOBİ’ye esnafa, futbol kulüplerine,  imar barışına, kamusal alacakların yapılandırılmasına kanun çıkaran siyasi düzenleme, lütfen tüketici için de bir şey yapsın" ifadeleri kullanıldı.

"BU VATANDAŞLARIN VEBALİ SİYASİ OTORİTENİN ÜSTÜNDEDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni evlenen çiftlerden 3 çocuk istemesi ahatırlatan Ağaoğlu, "Üç çocuk olsun diyor ya Sayın Cumhurbaşkanımız üç çocuğun aylık bebek bezi gideri bir askeri ücreti götürüyor" dedi.

Ağaoğlu, "Bu vatandaşların vebali siyasi otoritenin üstündedir çok açık konuşuyorum KOBİ’ye esnafa, futbol kulüplerine,  imar barışına, kamusal alacakların yapılandırılmasına kanun çıkaran siyasi düzenleme, lütfen tüketici için de bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tüketici, borçu borçla kapatıp yeni borçla hayatını sürdürmeyi ne yazıkki bir yaşam tarzı haline getirdi. Nasıl mı? Allah büyük, Allah büyük diyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar