Ayçiçek yağı, şeker ve undan sonra akaryakıta da kota geldi

Ayçiçek yağı, şeker ve undan sonra akaryakıta da kota geldi
Benzine 1 lira 2 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş, otogaza ise 65 kuruş zam gelmesinin ardından, dün akşam saatlerinde benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, kimi istasyonlarda satışlar 150 TL ile sınırlandırıldı. 

Ayçiçek yağı, şeker ve undan sonra akaryakıta da kota geldi. Dün akşam saatlerinde akaryakıt istasyonları benzin, motorin ve LPG Otogaz satışlarını 150 TL ile sınırlandırıldı.  Birçok ilde, akşam saatlerinde benzin istasyonlarında uzun kuyruklar dikkat çekti. 

Kimi istasyonlara 150 TL üzeri, benzin ve gaz satışı yapmamaları doğrultusunda talimat gitti.  Zamlar gece yarısından itibaren yürürlüğe girerken akaryakıt fiyatlarına, beş gün önce de zam gelmişti.

Gaziantep KÜSGET Kavşağı'nda hizmet veren bir benzin istasyonundan yakıt almak isteyen vatandaşlara en fazla 150 TL'lik yakıt verildiği ileri sürüldü.

Vatandaşlar, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım'ı da sosyal medyadan etiketleyerek, “Gelen tüm müşterilere aynı uygulama yapılıyor. Benzin karaborsa mı oluyor?” sorusunu yöneltti.

Bir vatandaşın paylaştığı petrol istasyonundaki ekran görüntüsünde ise, yakıt alan 10 müşteriden 5'inin 150 TL'lik yakıt aldığı görüldü. Daha önce arz sıkıntısı yaşandığı nedeniyle marketlerde şeker, yağ ve kahveye de kota gelmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar