Atakan Kayalar'dan Aleyna Tlki'nin tanışma sözlerine cevap!

Atakan Kayalar'dan Aleyna Tlki'nin tanışma sözlerine cevap!
Atakan Kayalar "Benim seninle tanışmam lazım Atakan ruh eşim gibisin" diyen şarkıcı Aleyna Tilki'ye cevap verdi. Kayalar, Erol Köse'nin instagram hesabından "Rap ve Aleyna Tilki dinlemem" yanıtını verdi.

Atakan Kayalar Türkiye'nin gündemine oturdu. Henüz 10 yaşında olmasına rağmen okuduğu ağır kitaplar, hayata ve eğitime dair açıklamaları herkesi şaşırttı. Atakan'a artık "küçük filozof" deniliyor. Sosyal medyadaki video paylaşımından sonra bir anda ünlü olan Atakan, ünlülerin de gündeminde. 

ALEYNA TİLKİ ATAKAN'LA TANIŞMAK İSTEDİ

Şarkıları ve hareketleriyle magazin basının Ünlü popçu Aleyna Tilki, Twitter hesbından "Benim seninle tanışmam lazım Atakan ruh eşim gibisin" paylaşımında bulundu.

Sosyal medyada yayınlanan bir video ile tanınan Atakan Kayalar, polemikleriyle bilinen Erol Köse'nin sunduğu TV programına katıldı. Program öncesinde Atakan ve ünlü müzik prodüktörü Erol Köse, Instagram'da bir video yayınladı. 

Atakan bu videoda, kendisine sosyal medyada "Tanışmamız lazım Atakan, ruh eşim gibisin" mesajı gönderen Aleyna Tilki'ye yanıt verdi.

"RAP VE ALEYNA TİLKİ DİNLEMEM"

Erol Köse ile kamera karşısına geçen Atakan, Köse'nin sorduğu "Neler Dinliyorsun Atakan" sorusuna, "Neler dinlemediğimi söyleyeyim ben, ondan sonrasında anlaşılacaktır. Rap ve Aleyna Tilki dinlemem" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar