Atakan için 'En güzel tedavi tecavüz' diyen Özyeğin Üniversitesi çalışanı kovuldu

Atakan için 'En güzel tedavi tecavüz' diyen Özyeğin Üniversitesi çalışanı kovuldu
10 yaşındaki Atakan Kayalar için skandal ifadeler kullanılan Özyeğin Üniversitesi çalışanı Erkan Naldemirci işinden kovuldu.

İstanbul'da yaşayan 10 yaşındaki Atakan Kayalar, felsefik sohbetleri ve okuduğu kitaplar ile Türkiye gündeminden uzun süre düşmemişti. Atakan için Özyeğin Üniversitesi çalışanı Erkan Naldemirci, skandal ifadeler kullandı. 

Üniversitede ulaştırma görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen şahıs, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, küçük çocuğu hedefe alarak, “Buna en güzel tedavi tecavüz kardeşim. Yaşadığı şok ile birlikte belki aramıza geri döner” dedi. 

"İNŞALLAH ÖLÜRSÜN"

Skandal ifadelerini sürdüren Naldemirci, çocuğun ölmesi gerektiğini kaydederek, "İnşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün de başımıza bela olmazsın" diye konuştu. Naldemirci'ye başta sosyal medya olmak üzere birçok mecradan tepki geldi. Bunun üzerine üniversite yönetimi, söz konusu kişinin iş akdinin fesih edildiğini duyurdu. 

İşte üniversite yönetiminden yapılan o açıklama: 

atakan-universite.jpg

Naldemirci'nin skandal paylaşımları şu şekilde: 

ozyegin-universitesi-10-yasindaki-atakan-icin-en-guzel-tedavi-tecavuz-diyen-calisaninin-isine-son-verdi-692648-1.jpgozyegin-universitesi-10-yasindaki-atakan-icin-en-guzel-tedavi-tecavuz-diyen-calisaninin-isine-son-verdi-692654-1.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar