Artan korona virüs vakalarıyla beraber tam kapanma Yusuf Eryazğan uyarısı

Artan korona virüs vakalarıyla beraber tam kapanma Yusuf Eryazğan uyarısı
Korona virüste vaka ve ölüm sayısı korkutucu şekilde yüksek seyrederken tam kapanma konusu yeniden gündeme geldi. En az 28 gün tam kapanma gerektiğini söyleyen Aile Hekimleri Federasyonu (AHEF) 2. Başkanı Hacı Yusuf Eryazğan aşı çağrısı yaptı.

Korona virüs ile mücadelede yoğun günler yaşanırken, Sağlık Bakanlığı'nca açıklanan veriler her geçen gün daha da endişe veriyor. Vaka ve ölüm sayıları korkutucu derece artarken, aşılamada ise istenilen seviyeye gelinmemesi gelecek günler hakkında akıllarda soru işareti bırakıyor.

28 GÜN TAM KAPANMA

Vaka, ölüm ve hasta sayılarının korkutucu derece yükselişte olduğu şu günlerde, son çare olarak görülen tam kapanma ise yeniden gündeme geldi.

Milliyet'ten Aykut Yılmaz'ın haberine göre Aile Hekimleri Federasyonu (AHEF) 2. Başkanı Hacı Yusuf Eryazğan, içinde bulunduğumuz durumu 'vahim' olarak nitelendirerek en az 28 gün tam kapanma olmasını ya da aşılamaya çok hız verilmesi gerektiğini belirtti.

Araba ve okullar gibi her ortamda aşı yapılması gerektiğini savunan Eryazğan, 20-25 günde toplumun tüm gruplarının aşılanması gerektiğini aktardı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar