Faciadan dönüldü! Pitbull yine dehşet saçtı

Faciadan dönüldü! Pitbull yine  dehşet saçtı
Kırıkkale'de başıboş gezen bir pitbull cinsi köpek 8 yaşındaki Nimet Savaş'a saldırdı. Küçük kız, bacağından yaralanarak tedaviye alındı.

Kırıkkale Merkez ilçesi Nenehatun Caddesi'nde pitbull dehşeti yaşandı. Babasıyla evden dışarı çıkan 8 yaşındaki Nimet Savaş, sokakta başıboş gezen pitbull cinsi köpeği görünce korkarak paniğe kapıldı. Kızın paniklemesinin ardından pibull cinsi köpek, saldırıya geçti. Köpek tarafından sol bacağından ısırılan çocuğun bağrışlarını duyan yakınları, Savaş'ı güçlükle köpekten  kurtarabildi. Ailesi tarafından hastaneye götürülen ve bacağında 4 diş izi bulunan Nimet Savaş'a kuduz aşısı yapıldı. Savaş'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

kirikkalede-basibos-gezen-pitpul-8-yasindaki-cocuga-saldirdi-4121-dhaphoto1.jpg
 

"BUNU AKLINDAN ÇIKARAMAYACAK"
Arabaya bakmak için evlerinden dışarı çıktıklarını söyleyen baba İlker Savaş, köpeğin başıboş bir şekilde sokakta gezdiğini söyledi. Yaşanan olayı anlatan Savaş, "Pitbull köpeğinin gezdirilmesi, ağızlıksız gezdirilmesi yasak. Köpek başıboş bir şekilde geziyordu. O arada çocuk panikleyince köpek saldırıya geçti. Saldırınca da çocuk korktuğu için bağırdı. Emniyetten aradılar birazdan ifade vermeye gideceğiz. Çocuğun yaşadığı korku yetiyor, çocuk bunu aklından çıkaramayacak. Burada serum, iğne, kuduz aşısı yapıldı. Onu bekliyoruz" dedi.

kirikkalede-basibos-gezen-pitpul-8-yasindaki-cocuga-saldirdi-4121-dhaphoto4.jpg

Gözaltına alınan köpeğin sahibi O.K.Y. hakkında 10 bin 450 lira para cezası ile adli ve idari işlem başlatıldı. Pitbul cinsi köpeğe de polis ekipleri tarafından el konuldu.

kirikkalede-basibos-gezen-pitpul-8-yasindaki-cocuga-saldirdi-4121-dhaphoto2.jpg

 

kirikkalede-basibos-gezen-pitpul-8-yasindaki-cocuga-saldirdi-4121-dhaphoto3.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar