Acımasızlığın bu kadarı! Küçük çocuklara kemerle saldırdı

Acımasızlığın bu kadarı! Küçük çocuklara kemerle saldırdı
Küçükçekmece'de aracının camını kırdıkları gerekçesiyle yol kenarında oturan çocuklara bir kişi kemerle saldırdı. O anlar anbean kaydedildi. 

Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde iddiaya göre üst geçit altından geçen bir sürücünün aracına taş atıldı. Sürücü duruma öfkelenerek taş attığını düşündüğü çocukları takibe aldı. Saldırgan bankta oturan çocukları fark ederek yanlarına gitti. 

 

 

 

Kemerini çıkaran adam çocukları yakalamaya çalışırken, 3 çocuk kaçarak öfkeli sürücünün elinden kurtuldu. Saldırıya uğrayan çocuklardan Berk Kamiray amcasını arayarak durumu anlattı. 


"ORTADA DELİL YOK"


Saldırgan adam olay yerinden uzaklaşırken Kemerli saldırganın kovaladığı 12 yaşındaki Berk Kamiray'ın babası Şenol Kamiray, "Çocuklar burada oturuyormuş sonra o adam gelmiş. Benim çocuğumu 3-4 sokak kovalıyor sonra peşini bırakıyor diğer çocuklara yöneliyor. Yapmasının nedeni de benim arabamın camını kırdılar diye. Ortada delil yok, polisi de aramamış. Oğlum sonra amcasını arıyor. Amcası gelip adamı buluyor. Diğer çocukların ailelerini bulup şikayetçi olacağız gelirlerse. Bir şeyler yapılması için illa çocuğumun ölmesi mi gerekiyor. Hatırlarsınız Sefaköy'de araca kar topu attı diye adam kovaladı çocuğa araba çarptı öldü. İlla benim çocuğumun da ölmesi mi lazım " diye konuştu. 

 

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar