Arda Kural: Ünlülüğün bazı gereklerini kaldıramadım

Arda Kural: Ünlülüğün bazı gereklerini kaldıramadım
Oyuncu Arda Kural bir dönem yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Kural, ünlü olmanın mecbur bıraktığı durumları kaldıramadığını söyledi.

Tutunamayanlar dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Arda Kural, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuştu.  

"Yerli Leonardo DiCaprio" olarak tanınan Arda Kural, zor günleri geride bıraktı. Saçlarının eskisi gibi sarıya boyatan ve 7 yıl aradan sonra setlere dönen 39 yaşındaki oyuncu, '2. Sayfa'nın sorularını yanıtladı.

"OYUNCULUK PSİKOLOJİYİ ETKİLİYOR" 

Oyunculuğun insanı psikolojik olarak etkilediğini belirten Kural, "Oyunculuk çok kolay görünen bir şey gibi ama değil. Psikolojik olarak insanı çok etkileyen, yönlendiren taşıyan bir meslek. Ya ‘çok iyi yalancıyım’ demem gerekiyor oyuncu olmam için ya da ‘çok gerçekçi biriyim’ demem gerekiyor. İkisi arasında kalınca bocalamaya düştüm, gerçek ve sahte arasında" dedi.  

Kural'ın açıklamalarının devamı şu şekilde: 

"DÜŞÜNMEYE BAŞLADIKÇA KAFAM KARIŞTI" 

"Düşünmeye başladıkça kafam biraz karıştı. İnsanlara biraz faklı bakmaya başladım. Geri çektim kendimi, içime gömüldüm. Ondan sonra da hayatı biraz erteledim, umursamadım. Televizyondan uzaklaştım, doğaya yöneldim çok fazla düşünmeye başladım"

"Tutunamayanlar dizisi öyle yeteneksiz ve başarısız oldukları için değil, doğru ve dürüst oldukları için hayatın gerçekleri onların üstüne çıktığı için tutunamayan insanları hikayesini anlatıyor. Benim hikayem de böyle bir şeydi." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar