Sağlığınız için yaşlıları dinleyin

Sağlığınız için  yaşlıları dinleyin
Kanserle Mücadelede, Farkındalık Adına Beslenme ve Sağlık İlişkisi” başlıklı paneli, Sarıyerlilere, İstanbul Onkoloji Enstitüsü’nden Yrd. Doç. Dr. Yavuz Dizdar hayattan örneklerle anlattı. Dizdar, ambalajlı ürün yerine geleneksel olana ve yaşlılara güvenm

Sağlığınız için yaşlıları dinleyin

Mehmet SIRIKOĞLU / Günboyu

Sarıyer Belediyesi ile Türk Onkoloji Vakfı’nın sürdürdüğü, kanserle ilgili farkındalık hedefli etkinlik Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Türk Onkoloji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Salih Boztepe, etkinliğe ev sahipliği yapan Sarıyer Belediyesi’ne teşekkür etti. İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Dizdar, kanserle ilgili farkındalığı hayattan örneklerle anlattı.

Bugüne kadar şirketler yerine halkın haklarını savunarak haklı bir tanınırlık elde eden Dr. Dizdar, çok sayıda şirketin aleyhine açtığı onlarca davaya karşın, istikrarlı cesaretiyle halkın gönlünde özel bir yere sahip. Dr. Dizdar, panel öncesinde vatandaşların tek tek sorununu dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı, onlarla fotoğraf çektirdi. Üç ölümcül günahı, raf ömrü, dayanıklılık ve fiyat olarak özetleyen Dr. Dizdar, “GDO’suz yem kullanan üretici, düşen süt oranları sonucu, batmamak için genetiği değiştirilmiş organizmaya dönüyor” dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar