Milli Savunma Bakanlığı 4500 personel alacak

Milli Savunma Bakanlığı 4500 personel alacak
Milli Savunma Bakanlığı en az ilkokul mezunu 4 bin 500 askeri personel alacak.

Kamu personeli alım ilanları sitesinde yer alan habere göre, Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı 2022 yılı için başvuru kılavuzunu ilan etti.

Milli Savunma Bakanlığı en az ilköğretim mezunu 4500 sözleşmeli er ve erbaş alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

İSTENİLEN BELGELER

Sınava giriş belgesi, Nitelik belgesi, Kimlik kartı, Okul diploması, Askerlik hizmetini tamamlayan adaylar terhis belgesi, tamamlamamış adaylar ise askerlik durum belgesi, Fiziki yeterlilik testi için tek hekim sağlık raporu, Adli sicil kaydı,  Aday bilgi formu istenilmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az ilköğretim mezunu olması, Askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış olanlardan 25 yaşını doldurmamış olmak, Askerliğini yapmamış olanlardan ise 20 yaşından gün almış, Askeri okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden herhangi bir sebeple ilişiği kesilmemiş olması, Kamu haklarından mahkum kalmamak, Herhangi bir suçtan dolayı mahrum kalmamak, Herhangi bir kurumdan tazminat almaması, MSB PERTEM Başvuru Şekli Adaylar başvurularını Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin (https://personeltemin.msb.gov.tr/) resmi internet sitesinden giriş yaparak elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir.

Adaylara gerekli görüldüğü takdirde SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Hak kazanan adaylara Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin (https://personeltemin.msb.gov.tr/) adresi üzerinden de duyuru yapılacak. Başvurusu kabul edilen adayların sınavları, MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/Ankara’da veya sonradan duyuru yapılacak sınav merkezinde istihdam edilecek.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar