'Yerli Leonardo DiCaprio' Arda Kural imaj değiştirdi... İşte son görüntüsü

'Yerli Leonardo DiCaprio' Arda Kural imaj değiştirdi... İşte son görüntüsü
2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay’ın yaşamını anlatan, yılın en merakla beklenen filmlerinden ‘Dilberay’ın İstanbul galası, Kanyon’da düzenlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği galada, 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak sonrasında zor günler geçiren oyuncu Arda Kural da vardı. Gazetecilerle konuşan oyuncu, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve kazandım” ifadelerini kullandı.

Güçlü sesi ve yaşadığı acılara rağmen sürekli gülümseyen yüzüyle, ölümünden sonra da yediden yetmişe herkesin sevgi ve saygıyla andığı usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatı, beyazperdeye taşındı. Filmin Kanyon’da gerçekleşen galasına, birbirinden ünlü isimler akın etti.

2000’li yılların sevilen oyuncusu Arda Kural da galaya katılan isimler arasındaydı. Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Kural, basın mensuplarıyla konuşmayı ihmal etmedi.

‘Emret Komutanım’, ‘Lise Defteri’, ‘Eyvah Kızım Büyüdü’ gibi yapımlarla adını duyuran 41 yaşındaki oyuncu Arda Kural, sevenlerine müjdeli haberi vererek şu ifadeleri kullandı:

“Ticaret ve yazdığım birkaç senaryo var, onlarla uğraşıyoruz. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şu an için bir şey söylemek istemiyorum…”

"ARTIK GERİ DÖNÜYORUM" 

“Geçmişte bana herkes tavır almıştı birden bire, o dönem birlikte çalıştığımız yapımcı Mustafa Altıoklar nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar