Mars Oğlak Burcuna Geçiyor! Burçlara etkileri nelerdir?

Mars Oğlak Burcuna Geçiyor! Burçlara etkileri nelerdir?
Savaş ve mücadeleyi seven gezenimiz Mars Oğlak Burcu Yolculuğuna bugün yani 25 Ocak İtibariyle başladı. Ve 6 Mart 2022 tarihe kadar da Mars Oğlak Burcunda ilerliyor. Bu değişimin burçlara etkisi nelerdir Astrolog Leyla Cihaner sizler için yazdı.

Mars Oğlak Burcundayken en sevdiği ve yüceltildiği yerleşim olarak bilinir.

Mars Oğlak Burcu transitinde bizlere amaçlarımızı, hedeflerimizi doğru zaman da belirleyip kararlılıkla yavaş emin adımlarla ilerlememize katkı sağlıyor olacak.

Mars Oğlak Burcunda ilerken bizlerin daha gerçekçi daha sağduyu enerjisinden olaylara bakmamızı sağlıyor olacak. Mars Oğlak Burcundayken, yeni bir projeye başlamak veya bitirilmemiş projelerinizi bitirmek veya hedeflerinizi belirlemek için iyi ve doğru bir zaman dilimidir.

Ancak Venüs ve Merkür Retro hareketleri biter bitmez. Yani 2 Şubat itibariyle artık doğru zaman diyebiliriz.

Mars Oğlak Burcu yolculuğunda aşırı hareketlilik bizleri duygularımızda gergin hissetmemizi sağlıyor olabilir. Mars Oğlak Burcundayken en çok etkilenecek burçlar Koç, Boğa ve Oğlak burçları olacak gözüküyor.

Mars Oğlak Burcu transitinde iş ve aşk ilişkileri açısından bakarsak reddedilmeyi kabul etmeme ilgili sorunlar sıkıntılı süreçleri doğurabilir.

Mars Oğlak Burcu yolculuğunda bizleri aşırı ısrarcı, inatçı ve mükemmeliyetçi taraflarımızdan geçmemiz ile ilgili süreçlerde sorunlar yaratabilir.

Mars Oğlak Burcu yolcuğunda Dünya genelinde yüksek tansiyon, ateş ve stresin yükseleceği olası gözüküyor.

Özellikle ABD Rusya’ya arasındaki gelirim istenilmeyen savaş hareketi haberini duymamıza neden olabilir.

ABD Rusya’ya arasındaki gelirim Dünya geneline ilerleyen zaman dilimlerinde sıçrayacağı olası gözüküyor.

Mars Oğlak Burcu geçişi Türkiye'ye gündeminde sağlık, yiyecek rezerveleri, çiftçilik, işçi partileri, kamu, sendikalar, sosyal sigorta ve işsizlik sigorta ile ilgili konular gündemiz olabilir.

25 Ocak -6 Mart 2022 tarihlerinde çalışanlar ve patronlar arasındaki tartışmalara ve zorlanmalara yol açabilir.

Aynı zaman da Türkiye’de sağlık açısından yeni bulaşıcı hastalıkların adını duyabiliriz. Ve iş kazanların da yoğun olabileceği bugünlerde dikkatli olmakta fayda var.

Bunun yanı sıra hırsızlık haberlerini oldukça tanık olabileceğimiz bugünlerde çok dikkatli olmakta fayda var.

 

MARS OĞLAK GEÇİŞİNDE YÜKSELEN BURÇLARINIZA GÖRE ETKİSİ

Koç Burcu

Ortaklaşa gelir akışınız ile ilgili egosal savaşlara, yanlış anlaşılmalara dikkatli olmanızda fayda var. Liderliğini sevgi ve şefkatle yapıcı olmanda fayda var.

Eril enerjiler ile yaşayacağınız kısıtlamalar gündeminiz olabilir.

Boğa Burcu

Uzun süreli birlikteliği olan Boğa Burçları evlenme kararı alabilir veya ilişkisinde sorun yaşayanlar ise ilişkilerinde köklü değişim kararı alabilirsiniz.

İkizler Burcu

İş, sağlık konularınız da kendinizi oldukça enerjik hedeflerinize doğru ilerleme süreçleri yakalayabilirsiniz. Ancak sağlık sorunları aniden gündemiz olabilir.

Hırsızlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Yengeç Burcu

Aşk ilişkiniz, çocuklarınız ve hayattan keyif alma ilgili duygularınız yöneliyor olacak. Şüpheci ve inatçı davranışlarınızı bu süreçte bir kenara bırakmak sizler için daha doğru olacak gözüküyor.

Aslan Burcu

Aile, yuva, çocuklarınız ve sizlerin hedefleri arasındaki dengeyi doğru kullanmanız da fayda var.

Bu süreç sizlere hayatınıza ruhsal bir disiplin uygulamanızı sağlıyor olacak.

Başak Burcu

Sosyal çevreniz, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile planlar yapmak gündeminiz olacak. Aşırı çalışma hayatınızın yanı sıra daha maceracı, sosyal olma fırsatları yakalamak sizlere iyi gelecek.

Terazi Burcu

Maddi gelir akışınız ve kendinize olan öz güveniz de ön plana çıkma sınırlarınızın dışında enerjiyi doğru orantıda kullanma fırsatı sağlıyor olacak.

Akrep Burcu

Hırs ve duygularınız sizler için ön planda olacak. Kendinizi fark etmede, istek ve arzularınız yanı sıra mesleğiniz de ön plana çıkma fırsatları yakalıyor olabilirsiniz.

Yay Burcu

Kendi isteklerinizi kabul etme çabasından kurtulmayı başardığınız sürece içsel huzuru yakalayabileceksiniz. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Oğlak Burcu

Mars Oğlak geçişi en çok sizlere enerjiyi ve gücü sağlıyor olacak. Hedeflerinizi belirleyin ve bu zaman da başlatma fırsatını kaçırmayın.

Sosyal ilişkileriniz, idealleriniz alanlarında sizleri köklü bir değişiklik bekliyor.

Kova Burcu

Kova burçları için biraz stresli, endişeli süreçler olabilir. Özellikle kariyer ile ilgili sıkıntılı süreçler olabilir.

Sizi kendinize kötü hissetmenizi, önceki sorunların yeniden gündeminiz olabileceğini olası. Bayanlar tarafından aldanma enerjisine karşı dikkatli olun. Bu süreçte karar vermemenizi tavsiye ederim.

Sizlere sanatta yönelmek ve bu süreci projelerinizi uzun vadeye yaymak olarak zamanı değerlendirmekte fayda var.

Balık Burcu

Yurt dışı konular, başka kültürler ile ilgili süreçler gündeminiz olacak. Saf iyimserliğiniz ve tutkularınız peşinden pervasızca gitmek sizleri yanıltabilir.

Aşk ve tutkularınız sizlere yurt dışı bağlantılı yeni yollar yeni maceralar açabilir. Aşırılık ve tutkunuzu denge de tutmakta fayda var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar