Devlet Su İşleri Müdürlüğü 8 personel alacak

Devlet Su İşleri Müdürlüğü 8 personel alacak
Devlet Su İşleri Müdürlüğü 8 sözleşmeli bilişim personeli alacak.

Devlet Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 8 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Personel alımı için başvuruda bulunacak adaylar 17 Ocak 2022 ile 31 Ocak 2022 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuruları E-Devlet Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı veya Kariyer Kapısı CBİKO (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda başvurularını yapabilirler.

Adaylardan SGK Hizmet Dökümü, Sertifikalar ve özgeçmiş belgeleri istenmektedir. Belgeleri başvuruda bulunurken sisteme yüklemeleri gerekmektedir. DSİ, başvuruları kabul edilen adaylara sözlü yada uygulamalı sınav yapılacağını duyurdu. Hak Kazanan adaylara 11 Şubat 2022 tarihinde Kariyer Kapısı üzerinden duyurulacak.

Sınav 21 Şubat 2022 ile 25 Şubat 2022 tarihleri arasında Ankara ilinde Teknoloji Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların en az lisans düzeyinde 2020 ve 2021 KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış ve YDS İngilizce dilinden yeterli puanı almaları gerektiğini duyurdu. KPSS puanı olmayan adayların KPSS puanı 70 olarak alınıp, YDS puanı 0 olarak ele alınıp değerlendirme yapacağını duyurdu.

Devlet Su İşleri 2 Ağ Uzmanı, 2 Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Veri Tabanı Uzmanı, 3 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı toplamda ise 8 bilişim personeli alımı gerçekleştirecek.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak, en az lisans düzeyinde bölümlerden mezun olmak, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, ayrıca dört yıllık eğitim veren Mühendislik Bölümlerinden Fen-Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinin, Bilgisayar ve Teknoloji Üzerine Eğitim Veren Bölümleri İle İstatistik, Matematik Ve Fizik bölümlerinden mezun olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmaması, esnek çalışmaya ve şehir dışı görevlendirmeye uygun olma şartları bulunmaktadır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar