Galatasaray istemişti, Yusuf Yazıcı sağlık kontrolünden bile geçti

Galatasaray istemişti, Yusuf Yazıcı sağlık kontrolünden bile geçti
Lille transfer olan ve kariyerinin zirvesine tırmanan eski Trabzonspor'lu Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrılıyor. Galatasaray'ın çok istediği ancak Fatih Terim'in ayrılığı sonrası zor günler geçiren Galatasaray'da transfer çalışmaları ne durumda? Başka talipleri de olan Yusuf Yazıcı, hangi takıma gidiyor? İşte detaylar...

Yusuf sağlık kontrolünden bile geçti. Galatasaray...

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı takımdan ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon Burak Yılmaz, Zeki Çelik ile birlikte Fransa'da PSG'nin önünde bir mucizeye imza atarak şampiyonluk yaşayan kadroda bulunan Yusuf Yazıcı takımdan ayrılıyor.

MENAJERİ AÇIKLADI

24 yaşındaki yıldızın menajeri Adem Cebeci, Rus basınına yaptığı açıklamada "Her şey olumlu şekilde ilerliyor. Kulüpten açıklamaları bekleyin." ifadelerini kullandı.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK

Lille'de forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Yazıcı çareyi kiralık gitmekte buldu. Yarım sezon için CSKA Moskova ile anlaşan Lille, yıldız oyuncu için herhangi bir ücret talep etmedi. Maaşın tamamı yine Lille tarafından karşılanacak Yusuf için ekstra bir para da ödenmeyecek. Anlaşmada sadece 12 milyon Euro'luk satın alma maddesi olduğu belirtiliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar