Elçin Sangu'ya büyük şok! 3 buçuk milyon TL’yi faiziyle ödeyecek

Elçin Sangu'ya büyük şok! 3 buçuk milyon TL’yi faiziyle ödeyecek
Oyuncu Elçin Sangu'nun, eski menajeri Başay Okay ile arasındaki sözleşmeyi haksız yere feshettiği iddiasıyla açılan davada karar çıktı. Sangu'nun da katıldığı davada mahkeme, oyuncunun eski menajerine 100 bin dolar ve 2 milyon 378 bin TL faiziyle ödemesine karar verdi.

'Kiralık Aşk' dizisiyle büyük bir şöhret yakalayan Elçin Sangu'nun eski menajeri Başay Okay, daha önce yaptıkları sözleşmeye uymadığı için ünlü oyuncu hakkında tazminat davası açmıştı.

"Hukuki işlem başlattık ama savaş açmadık" diyen Okay, "10 senedir menajerlik yapıyorum.  Hem ben, hem de o oyuncu arkadaşımız bu durumun yaptığımız işlerin önüne geçmesini istemeyecektir. Bütün her şeyi hukuka bıraktık" demişti. Ancak taraflar uzlaşmadı ve dava uzadı.

Bilirkişi raporunda, Elçin Sangu’nun eski menajerine 3 milyon lira tazminat ödemesi gerektiği belirtildi. Bugün gerçekleşen duruşmada ise karar çıktı.

Mahkeme, ünlü oyuncunun Başay Okay'a tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme, ünlü oyuncunun Başay Okay'a 100 bin dolar tazminat (1 milyon 350 bin TL), rol aldığı reklamlarda Okay'ın hak ettiği 2 milyon 378 bin TL'yi 6 yıllık faiziyle ödemesini hükmetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar