Dilan Çiçek Deniz evsiz kaldı!

Dilan Çiçek Deniz evsiz kaldı!
Sevgilisi Thor Saevarsson’la yılbaşı tatili için İzlanda’ya giden Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Türkiye’ye dönüşte kötü bir sürprizle karşılaştı. Evini su basan güzel oyuncu, otele yerleşmek zorunda kaldı.

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in rüya gibi başlayan İzlanda tatili kabusla bitti. Geçtiğimiz ay Boğaz köprüsünde evlilik teklifi aldığı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson’un ailesiyle tanışmak için yeni yıla İzlanda’da girmeye karar veren Deniz, önceki gün Türkiye’ye döndü.

dilancicekdeniz-3.jpg

Müstakbel eşinin ailesiyle kısa sürede kaynaşan 26 yaşındaki güzel oyuncu, sosyal medyada coşmuştu. Thor Saevarsson’ın babasıyla objektif karşısına geçen Deniz, paylaştığı karesine “Hanımlar, beyler; kayın peder” notunu düşmüştü.

dilancicekdeniz-1.jpg
Rüya gibi tatilini tamamlayan Dilan Çiçek Deniz ve sevgilisi önceki gün yurda döndü. 

Takvim’den Deniz Bayar’ın haberine göre; Göktürk’te 6 odalı bir kütük evde Thor Saevarsson’la birlikte oturan oyuncunun evini su bastı. Evin içinin kullanılmaz hale geldiğini gören ve büyük bir şok yaşayan Deniz, soluğu Boğaz manzaralı lüks bir otelde aldı. İzlandalı aşkıyla otel odasında kalan Dilan Çiçek Deniz, evinin tadilat işlemlerini hızla başlattı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar