Arnavutköy'de T.Ç. eşini başından silahla vurdu!

Arnavutköy'de T.Ç. eşini başından silahla vurdu!
Arnavutköy'de T.Ç tartıştığı eşi A.Ç.'yi karısını silahla başından vurarak ağır yaraladı. T.Ç., karakola giderek suçunu itiraf edince ortaya çıktı.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi'nde yaşayan T.Ç.(48) eşi A.Ç (48) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında T.Ç. eşinin başından silahla vurarak ağır yaraladı. Olayın ardından Arnavutköy Yavuz Selim Polis Merkezi'ne giden T.Ç, "Karımı silahla kafasından vurdum" diyerek teslim oldu. 


İtirafın ardından eve çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

arnavutkoyde-dehset-esini-kafasindan-vurup-polise-teslim-oldu-7717-dhaphoto5.jpg


'AMACIM KORKUTMAKTI'


Arnavutköy Yavuz Selim Polis Merkezi'ne giderek teslim olan şüpheli T.Ç, ifadesinde uzun yıllardır eşiyle kıskançlık nedeniyle kavgalar yaşadığını söyledi. Olay gecesi de yine karısıyla tartıştığını söyleyen T.Ç, tartışmanın büyümesi üzerine elindeki silahı eşi A.Ç.'yi korkutmak amacıyla doğrulttuğunu ve o sırada da silahın ateş alarak eşini başından vurduğunu söyledi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen T.Ç. tutuklanarak Metris Cezaevine gönderilirken, başından vurularak ağır yaralanan kadının ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar