Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! Yeni sezonda işler karışık

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! Yeni sezonda işler karışık
Arka Sokaklar dizisinden yeni sezon öncesinde hayranları üzecek yeni haberler gelmeye başladı. Onur Bay ile Yüsra Geyik sonrasında 3 sezondur dizi ekibinden yer alan ve Bahar komiser karakterine hayat veren Merve Oflaz'ın da son olarak Arka Sokaklar dizisine veda edeceği duyuruldu.

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar’da büyük bir yaprak dökümü yaşanıyor. 15 sezondur kesintisiz olarak ekranlara gelen dizide yeni sezon öncesinde ayrılıklar gözlerden kaçmıyor.

Son gelen iddialarda Arka Sokaklar dizisi başrol oyuncuları olan Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgün Ozan’ın yeni sezonda yapımda yer almayacakları ve bambaşka yeni isimlerde diziye devam edeceği haberleri hayranları oldukça derinden sarmış ve üzülmelerine neden olmuştu.
 
Sezon finali öncesinde Çoban ailesinin dağılması da dikkatlerden kaçmayan bir hadise oldu. Superhaber'de yer alan bilgiye göre; Onur Bay ile Yüsra Geyik sonrasında 3 sezondur dizi ekibinden yer alan ve Bahar komiser karakterine hayat veren Merve Oflaz’ın da son olarak Arka Sokaklar dizisine veda edeceği duyuruldu.

Üst üste yaşanan bu ayrılıklar sonrasında ise Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonda devam etmeyerek sessiz sedasız final yapacağı bile gelen iddialar arasında yerini aldı. Daha öncesinde 2018 yılında Çoban ailesinden Suat karakteri de diziden ayrılırken 2019 senesinde Aylin olarak izlediğimiz Özlem Çınar ile Zeliş ve Tekin karakterleri de 2021 yılında diziye veda eden isimler olmuşlardı.

Şimdiler ise asıl mevzulardan biri de yeni sezonda Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Hüsnü Çoban ile yola devam edilip edilmeyeceği oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar