Arda Türkmen sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaştı

Arda Türkmen sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaştı
Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ile yeni bir ilişkiye başlayan ünlü şef Arda Türkmen'in ilk fotoğrafı paylaşıldı.

Arda Türkmen sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaştı

lişkilerini gözlerden uzak yaşamayı seçen ikiliden ilk kez yan yana fotoğraf geldi. Melodi Elbirliler sevgilisi Arda Türkmen’in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

Sosyal medya hesaplarından aynı mutfakta çekilen fotoğraflarını paylaşan Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler dikkatli gözlerden kurtulamadı. İkilinin aynı mutfakta poz vermesi sosyal medyada adeta aşk ilanı olarak kabul edildi. Aynı evde kalmaya başlayan çift uzun bir süre boyunca ilişkilerini gizli tutmayı seçti. Arda Türkmen ve kendinden 15 yaş küçük sevgilisi Melodi Elbirliler’in gizlilik yemini ünlü şefin doğum gününde bozuldu. Genç fenomen sevgilisine sosyal medyadan jest yapmayı ihmal etmedi.

640xauto-109.jpg

Televizyonda yaptığı yemek programlarıyla geniş bir hayran kitlesine kavuşan 45 yaşındaki Arda Türkmen geçtiğimiz aylarda gönlünü 30 yaşındaki fenomen Melodi Elbirliler’e kaptırmıştı. İlişkileri hakkında konuşmak istemeyen çiftten ilk kare geldi.

Melodi Elbirliler sevgilisi Arda Türkmen’in doğum günü için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Güzel fenomen sevgilisiyle çekilen bir fotoğrafı paylaşarak altına “İyi ki doğdun” notunu düştü. Melodi Elbirliler’in bu paylaşımına yakın arkadaşı Mert Vidinli’den “beklenen kare” yorumu geldi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar