Arda Turan'ın alacağı ücret belli oldu

Arda Turan'ın alacağı ücret belli oldu
Galatasaray'a dokuz yıl sonra geri dönen Arda Turan, 1+1 yıllık boş mukaveleyi kabul ederken, maç başı 150 bin TL alacağı belirtildi.

Galatasaray'a dokuz yıl sonra geri dönen Arda Turan, 1+1 yıllık boş mukaveleyi kabul ederken, maç başı 150 bin TL alacağı belirtildi.

66 numaralı formayı giyeceği kaydedilen Turan'ın, imzayı atarken, "Yuvama geri döndüm. 2015'te dünyanın en iyi takımı Barcelona'ya imza attığımda bile bu kadar sevinmedim. Gerekirse maç başı para bile vermeyin. Burada kendimi yeniden kanıtlayacağım" dediği belirtiliyor.

Arda, imzasının ardından şöyle konuşmuştu:

"Sayın Başkan Mustafa Cengiz'e ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Tekrardan Galatasaraylı Arda'yı, Galatasaray'ın evladı Arda'yı herkese göstereceğime inanıyorum. Taraftarımız bana inansın, güvensin. Onları nasıl buradan heyecanlandırarak gittiysem, bu camianın ismini en yüksek yerlere taşıdıysam şimdi bu forma altında da aynısını yapacağım. Bu yetenekler, bu oyun zekası hâlâ bende."
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, devre arasında veto ettiği Arda Turan hakkında şu yorumu yaptı:


"Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Herkes hata yapabilir. Galatasaray büyük bir camiadır ve affedicidir. Arda Turan, yuvasına imza atmıştır."

2011-13 yılları arasında Atletico Madrid'de birlikte top koşturan Arda Turan ile Radamel Falcao, Galatasaray'da tekrar buluşuyor. İki oyuncu aynı forma altında 77 maça çıktı. İspanyol ekibi 44 galibiyet, 15 beraberlik ve 18 yenilgi aldı. Radamel Falcao, yeniden buluşacağı Arda Turan için Instagram hesabından "Hoş geldin" paylaşımı yaptı.

66 numaralı formayı giyecek Arda Turan, Galatasaray'ın Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu ve Omar Elabdellaoui'den sonra 5. transferi oldu. Galatasaray için saha dışında da çalışmalara başlayan Arda, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu yakın arkadaşı Caner Erkin'e de Galatasaray'a gelmesi için baskı yapıyor. Arda dokuz sene sonra yuvasına dönse de Muslera'nın birinci kaptan olacağı ifade edildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar